Водичи

Претрага сајта

Оглашене акције су намењене само за чланове ПСД Копаоник као и за чланове:

  • Планинарског Савеза Србије,
  • Планинарског Савеза Београда,
  • Оријентиринг Савеза Србије,
  • Оријентиринг Савеза Београда

 

ZATVORI

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

ОБАВЕШТАВАМО СВЕ ОНЕ КОЈИ СУ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ДА УЧЕСТВУЈУ НА РЕПУБЛИЧКОЈ АКЦИЈИ ''СУСРЕТ ПЛАНИНАРА НА КОПАОНИКУ-2021.Г'', И ЖЕЛЕ ДА ПОСЕТЕ МАУЗОЛЕЈ ЈОСИФА ПАНЧИЋА (налази се у оквиру војног објекта на врху Копаоника), ДА ДОСТАВЕ, УЗ СВОЈЕ ИМЕ И ПРЕЗИМЕ, МАТИЧНИ БРОЈ И БРОЈ ЛИЧНЕ КАРТЕ НА Е-МАИЛ ДРУШТВА. СПИСАК СА ТИМ ПОДАЦИМА ЋЕ БИТИ ДОСТАВЉЕН НАДЛЕЖНИМ ВОЈНИМ ОРГАНИМА. УЛАЗАК У ВОЈНИ ОБЈЕКАТ И ОБИЛАЗАК МАУЗОЛЕЈА ЋЕ БИТИ ДОЗВОЉЕН САМО ЛИЦИМА СА ДОСТАВЉЕНОГ СПИСКА. 

 

Обавештавамо све наше чланове, као и оне који то желе да постану, да смо због ситуације која нам онемогућава уобичајене састанке и устаљен начин комуникације са чланством Друштва, упутство за учлањивање и плаћање чланарине за текућу годину поставили на сајт са линковима који вам омогућавају да то урадите уплатом (преко банке или поште) на рачун Друштва или личним одласком у салу Месне заједнице ''Теразије'' ( ул. Теразије 45. у пасажу) понедељком од 19.00 до 20.00 часова.          ( Погледајте упутство о чланарини у одељку ''О Друштву''). Хвала на разумевању.

САСТАНЦИ ДРУШТВА: ПОНЕДЕЉКОМ ОД 19.00 ДО 20.00 ЧАСОВА

Обавештавамо Вас да су састанци са члановима Друштва у 2021. години сваког ПОНЕДЕЉКА  od 19.00 do 20.00 časova. Састанке са члановима Друштва одржаваћемо у сали Месне заједнице ''Теразије'',  Београд у ул. Теразије 45.(улаз у салу је у пасажу). У истом термину може се продужити чланарина, као и обавити ново учлањење заинтересованих лица.

Спортски поздрав
Секретар Друштва 
 
 
 
 
 
Листа електронске поште за Скијаше