Извештај са Акција

OBAVEŠTAVAMO SVE ČLANOVE NAŠEG DRUŠTVA DA, SHODNO ODLUKAMA VLADE, POČINJEMO SA ODRŽAVANJEM REDOVNIH SASTANAKA SA ČLANSTVOM U UTORAK 02.06.2020. MOLIMO SVE, KOJI BUDU DOLAZILI NA SASTANKE DA POŠTUJU PREPORUKE O LIČNOJ ZAŠTITI.

UZ ŠTO KRAĆE ZADRŽAVANJE, NA SATANCIMA ĆE MOĆI DA SE OBAVI UČLANJIVANJE ZA TEKUĆU GODINU I REGULIŠU REZERVACIJE I PLAĆANJA ZA NAŠE AKCIJE ZA KOJE STE ZAINTERESOVANI.

POŠTOVANE PLANINARKE I PLANINARI !

Sa žaljenjem vas obaveštavamo da je naš dugogodišnji član, ujedno i zaslužni član Društva, Vladimir Vlada Matić preminuo 09.06.2020. godine u 98 godini života u Beogradu. Svečani ispraćaj je 12.06.2020. godine u 12 časova i 30 minuta ispred kapele za kremacije na Novom groblju u Beogradu. Ostaće nam u sećanju njegov lik sa uvek prisutnim osmehom, njegove priče i razgovori, njegova smislena predavanja tokom planinarskih šetnji i druženja.Kao veliki ljubitelj boravka u prirodi i sporta uopšte bio je uzor i podstrek mnogima od nas. Bilo je lepo videti ga kako planinari i skija u poznim godinama... Slava mu i pokoj.

Obaveštavam Vas da su sastanci sa članovima Društva u 2019. godini svakog UTORKA  od 19.00 do 20.00 časova. Sastanke sa članovima Društva održavaćemo u sali Udruženja Milutin Milanković,  Beograd u ul.  Maršala Birjuzova 53  (ulaz iz Pop Lukine 1B). U istom terminu može se produžiti članarina, kao i obaviti novo učlanjivanje zainteresovanih članova.

Sportski pozdrav
Sekretar