Предстојеће акције

26 јун 2021

ГОЧ (Љуктен 1217 м), Мали Љуктен (1.215 м)

Водич: STANOJE STOJKOVIĆ
Место одржавања: GOČ
ГОЧ (Љуктен 1217 м),
28 јун 2021

10 DANA - MAKARSKA, ( BIOKOVO 1762 M/NV ) HVAR, BRAČ, MOSTAR, SARAJEVO

Водич: SLAVIŠA PETROVIĆ
Место одржавања: REPUBLIKA HRVATSKA
   28.06.- 08.07.2021. &n
03 јул 2021

НАЦИОНАЛНИ ПАРК КОПАОНИК 03. до 11.јула 2021. године

Водич: Славица Бошковић МБ 260
Место одржавања: "Допустите ми, да се овом приликом послужим том лепом особином човечијег духа и да Вас поведем у један прекрасан крај Србије..."
ПСД ''КОПАОНИК'' БЕОГРАД, ОРГАНИЗУЈЕ  ПЛАНИНАРСКЕ
11 јул 2021

Fit (kamp) Kopaonik - Nauči da se krećeš, hraniš i živećeš

Водич: Rajko Jakovljevic
Место одржавања: Kopaonik
Dragi ljubitelji prirode... Dugo vremena mi je trebalo da osmislim formu za ovako izazovan naslov. Znam da svaka promena ima svoju cenu, samo je pitanje ko je spreman da plati cenu promene.

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

ОБАВЕШТАВАМО СВЕ ОНЕ КОЈИ СУ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ ДА УЧЕСТВУЈУ НА РЕПУБЛИЧКОЈ АКЦИЈИ ''СУСРЕТ ПЛАНИНАРА НА КОПАОНИКУ-2021.Г'', И ЖЕЛЕ ДА ПОСЕТЕ МАУЗОЛЕЈ ЈОСИФА ПАНЧИЋА (налази се у оквиру војног објекта на врху Копаоника), ДА ДОСТАВЕ, УЗ СВОЈЕ ИМЕ И ПРЕЗИМЕ, МАТИЧНИ БРОЈ И БРОЈ ЛИЧНЕ КАРТЕ НА Е-МАИЛ ДРУШТВА. СПИСАК СА ТИМ ПОДАЦИМА ЋЕ БИТИ ДОСТАВЉЕН НАДЛЕЖНИМ ВОЈНИМ ОРГАНИМА. УЛАЗАК У ВОЈНИ ОБЈЕКАТ И ОБИЛАЗАК МАУЗОЛЕЈА ЋЕ БИТИ ДОЗВОЉЕН САМО ЛИЦИМА СА ДОСТАВЉЕНОГ СПИСКА.

Обавештавамо све наше чланове, као и оне који то желе да постану, да смо због ситуације која нам онемогућава уобичајене састанке и устаљен начин комуникације са чланством Друштва, упутство за учлањивање и плаћање чланарине за текућу годину поставили на сајт са линковима који вам омогућавају да то урадите уплатом (преко банке или поште) на рачун Друштва или личним одласком у салу Месне заједнице ''Теразије'' ( ул. Теразије 45. у пасажу) понедељком од 19.00 до 20.00 часова.          ( Погледајте упутство о чланарини у одељку ''О Друштву''). Хвала на разумевању.

САСТАНЦИ ДРУШТВА: ПОНЕДЕЉКОМ ОД 19.00 ДО 20.00 ЧАСОВА

Обавештавамо Вас да су састанци са члановима Друштва у 2021. години сваког ПОНЕДЕЉКА  od 19.00 do 20.00 časova. Састанке са члановима Друштва одржаваћемо у сали Месне заједнице ''Теразије'',  Београд у ул. Теразије 45.(улаз у салу је у пасажу). У истом термину може се продужити чланарина, као и обавити ново учлањење заинтересованих лица.

Спортски поздрав
Секретар Друштва