Предстојеће акције

26 јун 2021

ГОЧ (Љуктен 1217 м), Мали Љуктен (1.215 м)

Водич: STANOJE STOJKOVIĆ
Место одржавања: GOČ
ГОЧ (Љуктен 1217 м),
28 јун 2021

10 DANA - MAKARSKA, ( BIOKOVO 1762 M/NV ) HVAR, BRAČ, MOSTAR, SARAJEVO

Водич: SLAVIŠA PETROVIĆ
Место одржавања: REPUBLIKA HRVATSKA
   28.06.- 08.07.2021. &n
03 јул 2021

НАЦИОНАЛНИ ПАРК КОПАОНИК 03. до 11.јула 2021. године

Водич: Славица Бошковић МБ 260
Место одржавања: "Допустите ми, да се овом приликом послужим том лепом особином човечијег духа и да Вас поведем у један прекрасан крај Србије..."
ПСД ''КОПАОНИК'' БЕОГРАД, ОРГАНИЗУЈЕ  ПЛАНИНАРСКЕ
11 јул 2021

Fit (kamp) Kopaonik - Nauči da se krećeš, hraniš i živećeš

Водич: Rajko Jakovljevic
Место одржавања: Kopaonik
Dragi ljubitelji prirode... Dugo vremena mi je trebalo da osmislim formu za ovako izazovan naslov. Znam da svaka promena ima svoju cenu, samo je pitanje ko je spreman da plati cenu promene.

Поштовани пријатељи, чланови ПСД Копаоник Београд,

Покренули смо поступак потписивања уговора са Интерспортом о попусту 20% за чланове Друштва. Договор би требало да буде постигнут у наредних 20-так дана. Стога вас молимо да уколико имате потребе за набавком опреме у Интерспорту, сачекате потписивање уговора. Готово смо сигурни да ћете добити артикле са попустом.

Хвала на стрпљењу,

УО ПСД Копаоник Београд.