Предстојеће акције

Место одржавања: ТАРА
Т А Р А
11 јул 2020

Традиционална акција „Меморијални поход на Јухорску трансферзалу - Иван Николић“

Водич: Зоран Смиљковић
Место одржавања: Јагодина
24 јул 2020

Grčka: Egina- Otac Nektarije, Tempi, Meteori - najviši vrhovi

Место одржавања: Grčka
Grčka: Egina- Otac Nektarije, Tempi, Meteori - najviši vrhovi
06 август 2020

ITALIJA: DOLOMITI – SASSO PORDOI (2950M), (PIZ BOE -3152M), TRE CIME-MONTE PATERNO (2560M), VODOPADI, JEZERA, TRST

Водич: Rajko Jakovljevic
Место одржавања: Italija
6.-10. 8. 2020. godine Dolomiti ili Dolomitski Alpi planinski je venac u Istočnim Alpima u Italiji. U avgustu 2009. godine, Dolomiti su proglašeni prirodnom svetskom baštinom UNESCO-a.
20 август 2020

Mađarska: Balaton, najviši vrhovi oko Balatona i termalno jezero Heviz

Место одржавања: Mađarska
Mađarska je većim delom ravnica („Karpatski bazen“). Mađarsku na po pola deli moćni Dunav, druge velike reke su Tisa i Drava, dok na zapadu zemlje leži veliko jezero Balaton. Osim toga, Ma
02 септембар 2020

Švajcarska:Zermat- Materhorn 4.200m, Venecija, glečeri, jezera

Место одржавања: Svajcarska, Italija
Švajcarska:Zermat- Materhorn 4.200m(za svakoga), glečeri, jezera,treking, najduži most, Venecija, muzički festival 02-07.9.2020.
08 септембар 2020

Francuska:MON BLAN(3.900m), Švajcarska (3.100m): Materhorn za svakoga, vodopadi, treking, Ženeva,Ansi,Venecija/Alpski trek 8.-16. Sept. 2020. godine

Место одржавања: Francuska. Švajcarska, Italija
Francuska:MON BLAN(3.900m), Švajcarska: Materhorn za svakoga, vodopadi, treking, Ženeva, Ansi, Venecija / Alpski trek

Категорија

СЗС-Б

Дејан Јовановић

5. место

Оцењујемо да су резултати наших такмичара врло добри с обзиром на велику конкуренцију у категоријама.

Вођа екипе

Милена Бојовић