Најаве Акција

Место одржавања: КЕФАЛОНИЈА

К Е Ф А Л О Н И Ј А,

ЕНОС (1.628  м)

20. септембар - 02 октобар 2023.

Кефалонија је највеће Јонско острво и налази се јужно од Лефкаде и Итаке и северно од Закинтоса. Ово грчко острво је претежно планинско на западу и са прелепим пешчаним плажама на истоку. Бурна прошлост и богата историја учинили су да уз велики број историјских градова и споменика можете оживети времена из античког, римског и венецијанског доба.

ПРОГРАМ:

1. ДАН: Београд, полазак аутобуса у 16,00 ч са места које ће накнадно бити објављено. Доћи пола сата раније. Дневна и ноћна вожња са успутним задржавањима.
  2. ДАН: ... долазак у Килини и укрцавање на трајект за Кефалонију – трансфер од Пороса до Скале. Путници сами уносе свој пртљаг на трајект. Савет је да се укрцавање обави 30 минута пре поласка, због могуће гужве. Места на трајекту нису нумерисана. Пртљаг се може оставити у делу брода који је за то намењен. По доласку на Кефалонију госте дочекује локални трансфер до одабраног апартмана.

Смештај у вили Арети до 14,00 ч. Од 2. до 11. дана боравак у вили на бази 10 ноћења.

1. ДАН. Напуштање објекта и раздужење соба до 10,00 ч. Слободно време до поласка аутобуса за Београд у време добијено од представника агенције. Дневна и ноћна вожња са успутним задржавањима ради одмора.
  2. ДАН: Долазак у Београд на место поласка.

ЦЕНА: 160 за АPP 04,  160 за ST 03 и 180 за ST 02 - у динарској противвредности

ЦЕНА ОБУХВАТА:

- услуге смештаја на бази најма студија/апартмана за 10 ноћења,

- превоз аутобусом туристичке класе (клима/видео/аудио) на релацији Београд – Килини - Београд са пратиоцем групе,

- превоз трајектом Килини – Порос – Килини (вожња траје око 80 минута у једном правцу).

- сервис представника агенције организатора летовања.

ЦЕНА АКЦИЈЕ НЕ ОБУХВАТА:

- обавезно путно здравствено осигурање,

- факултативне излете,

- Грчка туристичка такса у износу од укупно 5 евра за све дане. Уплата представнику агенције у Скали.

Пријаве до попуне капацитета. Редослед пријављивања одређује избор студија и распоред седења у аутобусу. Аконтација при пријави је 50 €, остатак у више месечних рата.

Плаћање је у динарској противвредности по продајном курсу ОТП банке за ефективу на дан уплате. Број места ограничен.

У ТОКУ БОРАВКА ОРГАНИЗУЈЕМО СЛЕДЕЋЕ АКТИВНОСТИ:

- Планинарење: Успон на планину Енос (1.628 м.).

- Пешачке туре до удаљених плажа.

- Факултативне излете.

Станоје Стојковић,