Најаве Акција

Место одржавања: DELIBLATSKA PEŠČARA

28.maj. 2022.45624

PLANINARSKO-SKIJAŠKO DRUŠTVO "KOPAONIK",BEOGRAD
                                   za članove organizuje planinarski izlet
                                 - DELIBLATSKA PEŠČARA  -
                                                                ČARDAK
                                      28.maja 2022. godine (subota)
Polazak autobusom u 8.30 časova sa parkinga kod Opštine Novi Beograd. Putujemo preko Pančeva do ŠRC- Čardak u spec.rezervatu prirode Deliblatska peščara gde stižemo oko 10.15 časova.
Po dolasku u Deliblatsku peščaru biće kratak odmor od 45 minuta za osveženje uz kafu, čaj i priprema za polazak na pešačku turu.
U 11.00 časova je polazak na pešačku turu iz centra odmarališta novom stazom broj 7, dužine 12 km  (Bracina staza- verovatno najlepša staza sa mekom podlogom bez mnogo peska, većim delom kroz šumu sa dosta četinara ). Za sve koji žele da manje pešače, alternativa su kraće staze od 3,5 +3,5 km i sa boravkom u predivnom rekreativnom centru.Do 17.00 časova je završetak svih aktivnosti.
Od 17 do 19 časova je vreme predvođeno za zajednički ručak svih učesnika uz ''živu'' muziku ( u restoranu na Čardaku organizovan je ručak: pasulj sa slaninom i kobasicom, svežim kupusom, hlebom i kolačem).
U 19.00 č. polazak za Beograd.   Dolazak u Beograd do 21.00 časova.
   erueruz6u

SA SOBOM PONETI: Planinarsku člansku karticu sa plaćenom članarinom za 2022.godinu i overenu zdravstvenu knjižicu za tekuću godinu.
Zaštitnu odeću prilagođenu vremenskim prilikama.Hranu za doručak, voće i dovoljno vode.
PROCENJENI TROŠKOVI: (obuhvataju troškove organizacije prevoza) su: 1500 do 2500 dinara u zavisnosti od broja prijavljenih planinara.Ostale troškove izleta učesnici mogu platiti na licu mesta ili preko vodiča.
Obavezna je uplata akontacije od 1000 dinara. U slučaju otkaza, akontacija se vraća do 23.maja, a posle se vraća samo uz pronađenu zamenu.
               cfrgb   trhzuewz
POSEBNE NAPOMENE: Za putovanje nije obezbeđena zaštita u pogledu garancije putovanja.Za vreme putovanja obavezno je nošenje zaštitnih maski u prevozu i držanje propisane distance na mestima gde je to obavezujuće.Vodič zadržava pravo da u slučaju nepredviđenih okolnosti i loših vremenskih prilika izmeni plan. Za eventualne zdravstvene probleme koji se ne prijave vodiču pre polaska na akciju vodič ne snosi odgovornost.
                               Vodič izleta : Radovan Vučković  tel.063/327458, 011/2607179
                                                        email : vucko60@gmail.com