Предстојеће акције

Планинарење
11 септембар 2021

11.СЕПТЕМБАР, ДАН ПЕШАЧЕЊА У СРБИЈИ (ХОМОЉСКЕ ПЛАНИНЕ-ЈЕЖЕВАЦ 675 м/нв И БАЊА ЖДРЕЛО)

Водич: СЛАВИША ПЕТРОВИЋ
Место одржавања: ИСТОЧНА СРБИЈА
СУБОТА, 11.09.2021.
Планинарење
16 септембар 2021

К Р Ф

Водич: STANOJE STOJKOVIĆ
Место одржавања: KRF

ОБАВЕШТАВАМО ЧЛАНОВЕ ДРУШТВА ДА У ПОНЕДЕЉАК 26.07. НЕЋЕМО ОДРЖАТИ САСТАНАК СА ЧЛАНСТВОМ У ПРОСТОРИЈАМА МЗ ''ТЕРАЗИЈЕ''. СЕКРЕТАР ДРУШТВА И ТЕХНИЧКИ СЕКРЕТАР ДРУШТВА, ИЗ ПРИВАТНИХ РАЗЛОГА, НИСУ У МОГУЋНОСТИ  ДА ПРИСУСТВУЈУ САСТАНКУ ТЕ ЈЕ САСТАНАК ОТКАЗАН. ВИДИМО СЕ У ПОНЕДЕЉАК 02.08. У РЕДОВНОМ ТЕРМИНУ. СРДАЧАН ПОЗДРАВ СВИМА.

Обавештавамо све наше чланове, као и оне који то желе да постану, да смо због ситуације која нам онемогућава устаљен начин комуникације са чланством Друштва, упутство за учлањивање и плаћање чланарине за текућу годину поставили на сајт са линковима који вам омогућавају да то урадите уплатом (преко банке или поште) на рачун Друштва или личним одласком у салу Месне заједнице ''Теразије'' ( ул. Теразије 45. у пасажу) понедељком од 19.00 до 20.00 часова.( Погледајте упутство о чланарини у одељку ''О Друштву''). Хвала на разумевању.

САСТАНЦИ ДРУШТВА: ПОНЕДЕЉКОМ ОД 19.00 ДО 20.00 ЧАСОВА

Обавештавамо Вас да су састанци са члановима Друштва у 2021. години сваког ПОНЕДЕЉКА  od 19.00 do 20.00 časova. Састанке са члановима Друштва одржаваћемо у сали Месне заједнице ''Теразије'',  Београд у ул. Теразије 45.(улаз у салу је у пасажу). У истом термину може се продужити чланарина, као и обавити ново учлањење заинтересованих лица.

Спортски поздрав
Секретар Друштва