Предстојеће акције

Датум: 31.10.2021
Водич: Боро Пишчевић
Место одржавања: Јужни Кучај

ГРЗИ  У  ЗАГРЉАЈ                                  УСПОН НА ЈАВОРАК / Јужни Кучај

31.ОКТОБАР-НЕДЕЉА

ПОЛАЗАК : 7.00 са паркиралишта Општине Нови Београд

ПОВРАТАК : у вечерњим сатима истог дана

ПЛАН ИЗЛЕТА :

• 45 ОТВАРАЊЕ АКЦИЈЕ
  • 00 полазак на туру :
  • Планинарски дом (410 мнв)-ливада испод Козјег рога(610 м)- Јаворачки врх (927 м)-Мали Јаворак(765 м)- Пиштоље (545 м)-Планинарски дом/ у дужини од 12 км и време потребно за пролазак је 5 часова. Спада у лакше стазе са висинском разликом при успону и силазку од 517 мнв.unutra

ОПРЕМА: планинарска за то доба године, заштита од могућих падавина, здраствена и планинарска књижица и заштитна маска у превозу.

ИСХРАНА: у путу и на стази у својој режији, а по завршетку туре у дому планинарски пасуљ ( понети свој прибор)

ЦЕНА : 1750 дин. (превоз са путарином, ручак, трошкови организације)

ВОДИЧ : Боро Пишчевић  060/252 0 206   boropiscevic@gmail.com

Пријаве су телефоном, или на састанцима друштва понедељком код Милана Самарџије

Водич има право на измене елемената излета у случају потребе.

Излет ће бити реализован уз све мере заштите од пандемије прописане, у том периоду

Не гледај на кризу, јер живот нема репризу !

Баш ми се иде овде !