Предстојеће акције

26 јун 2021

ГОЧ (Љуктен 1217 м), Мали Љуктен (1.215 м)

Водич: STANOJE STOJKOVIĆ
Место одржавања: GOČ
ГОЧ (Љуктен 1217 м),
28 јун 2021

10 DANA - MAKARSKA, ( BIOKOVO 1762 M/NV ) HVAR, BRAČ, MOSTAR, SARAJEVO

Водич: SLAVIŠA PETROVIĆ
Место одржавања: REPUBLIKA HRVATSKA
   28.06.- 08.07.2021. &n
03 јул 2021

НАЦИОНАЛНИ ПАРК КОПАОНИК 03. до 11.јула 2021. године

Водич: Славица Бошковић МБ 260
Место одржавања: "Допустите ми, да се овом приликом послужим том лепом особином човечијег духа и да Вас поведем у један прекрасан крај Србије..."
ПСД ''КОПАОНИК'' БЕОГРАД, ОРГАНИЗУЈЕ  ПЛАНИНАРСКЕ
11 јул 2021

Fit (kamp) Kopaonik - Nauči da se krećeš, hraniš i živećeš

Водич: Rajko Jakovljevic
Место одржавања: Kopaonik
Dragi ljubitelji prirode... Dugo vremena mi je trebalo da osmislim formu za ovako izazovan naslov. Znam da svaka promena ima svoju cenu, samo je pitanje ko je spreman da plati cenu promene.
Водич: Боро Пишчевић

Све лепоте Србије

Са Бором у природу

ПАЊИЦА

1. мај-субота

Слапови, каскаде, букови,  пећина, мостићи и предиван крајолик недалеко од Ариља...Udarna

ПЛАН ИЗЛЕТА

ПОЛАЗАК : 7.00 са паркиралишта Општине Нови Београд

ПОВРАТАК : у вечерњим сатима истог дана

• пауза  за одмор на пумпи код Чачка
  • Преко Ариља стижемо до полазне тачке за пешачку туру
  • Дужина стазе је до 11 км
  • Успут је предиван крајолик уз речицу Пањицу (2 км)Unutar 2
  • Посета домаћинству Бошка Гачевића са могућношћу пазарења домаћих производа и одмора у дворишту уз домаће сокове и ракију
  • Каскаде, букови, слапови, Водена пећина, мостићи, сликање и уживање за душу и очиUnutar
  • Повратак до минибуса
  • Одлазак за Ариље и плажу уз Рзав (могућност ручка) и наравно планинарско дружење и ако време буде погодно, могуће купање

Опрема : стандардна планининарска за то доба године, заштита од могућих падвина, водоотпорна обућа, маска. И наравно здраствена и планинарска књижица. Ко хоће у пећину да понесе чизме гумене, нешто за воду и купаћи костим.

Исхрана : из ранца уз могућност заједничког ручка

Активности : обилазак предивне плаже на Рзаву, атрактивни обилазак Пањице, Ариља и још нека изненађења.

Цена : 1850 дин. у цену су урачунати пут и трошкови организације.

Водич : Боро Пишчевић  060/252 0 206, или boropiscevic@gmail.com

Пријаве су путем телефона, или на састанцима друштва, са обавезном уплатом барем аконтације од 1000 дин.

Водич задржава право измене елемената излета у случају потребе.

Тура ће бити изведена уз све прописане мере заштите од пандемије.

Хоћемо ли да побегнемо из Београда и уживо видимо и доживимо све оне чаролије које вода ствара, што месецима само скидамо са интернета...