Водич: СТАНОЈЕ СТОЈКОВИЋ
Место одржавања: КАМЕНА ГОРА

КАМЕНА ГОРА

kamgoraСОПОТНИЦА-РАФТИНГ ЛИМОМ

(07 – 09.  април 2018. г.)

СУБОТА: Полазак са ж/с испред «плаве локомотиве» у 7,00 часова. Маршрута: Београд – Чачак – Златибор – Пријепоље – Камена Гора , (330 км)

Долазак у Камену Гору око 14,00. Смештај у селу. Краћа пешачка тура: Гувништа – Камена гора - стари бор – Гувништа. Дужина стазе 9 км.

НЕДЕЉА: Устајање, доручак и припрема за пешачку туру до 7,30. Пешачка тура: Гувништа (1260 м) – Сади – Голо брдо (1447 м) – Петња (1180 м) –Брајковац – Сади - Гувништа. Дужина стазе 22 км. Висинска разлика 650 м. Вечера. Дружење уз логорску ватру. Ноћење.

ПОНЕДЕЉАК: Устајање, доручак до 8,00 ч. Напуштање соба, смештај ствари у аутобус. Полазак за Бродарево. Обилазак манастира Давидовац. Група која иде на рафтинг остаје у Бродареву а остали аутобусом настављају до Сопотнице. Разгледање водопада. Спајање обе групе код моста у с. Лучице.

15,30–Полазак за Београд. Обилазак манастира Милешева. Долазак у Београд око 23,00 ч.

ИСХРАНА: Из ранца. Могућа исхрана код домаћина.

ОПРЕМА: Прикладна за ово доба године. Обавезно добре ципеле, чутура за воду, резервна одећа и обућа и заштита у случају кише.

Резервација места врши се уплатом 2.000 динара.

Заинтересовани за рафтинг уплаћају аконтацију 10 евра по пријављивању. Цена рафтинга је 20 евра по особи.

Цена: 4.000 динара (превоз, два ноћења и организациони трошкови).

Обавезно понети планинарску књижицу оверену за 2018. г.

Водич задржава право да у случају непредвиђених околности измени план. Сваки учесник иде на сопствену одговорност у складу са Правилником  о безбедности ПСС.

Вођа акције: Станоје Стојковић,

моб: 062/211-017