Датум: 21.06.2019
Водич: sportski stručnjak Rajko Jakovljevic
Место одржавања: Svajcarska, Francuska, Italija

Dve najmističnije planine u centralnom delu Evrope, povezaćemo u jednu celinu. Alpski trek, Materhorn i Mon Blan, Švajcarsku i Francusku. Za one koji se opredele za nešto manje kilometara, spa centar i celodnevne pešačke ture po ovoj ne slučajno top 1. destinaciji u celoj Švajcarskoj i Francuskoj.

Poslednji termin za prijavu: do popune 17 mesta.

Način plaćanja: dinarski po prodajnom kursu NBS, 50% prilikom rezervacije, ostatak isplaćeno 7 dana pred put.

Cena: 490 za laganiju varijantu i 990 € za Alpski trek. U cenu je uračunata usluga prevoza, svih putarina, vinjeta, noćenja u domovima i spa centru, boravišna taksa, trekinzi, vođenje i usluge vodiča, parkinzi, prevoz do različitih navedenih lokacija, kao i organizacioni troškovi puta.

Cena za vodiče (formalne i neformalne) različitih organizacija i udruženja na upit!

Zadržano je pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak).

Poneti: Pasoš,  plan. knjižicu, osiguranje, novac (na upit)

Svaki učesnik ide na sopstvenu odgovornost u skladu sa pravilnikom o bezbednosti Planinarskog saveza Srbije.

Vođa je Rajko Jakovljević, Pd Kopaonik, Beograd, MB 410, tel 060/387-0123, ili

e-mail:rajkojakovljevic@yahoo.com. Važe sva pravila planinarske organizacije.